За нас

Научете повече за
NPOLE
Промишлена хладилна, климатична и вентилационна техника

Създадена през 2008 година, ЕН ПОУЛ е българска компания с професионален фокус в ОВК (отопление, вентилация и климатизация) сферата, като се занимава с внос, дистрибуция, проектиране, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддръжка. В обхвата на дейността ни попадат 5 основни направления: климатизация, хладилна техника, отопление, вентилация и филтрация. Ние предлагаме комплексни иновативни и енергоефективни продукти, решения и услуги за апартаменти, къщи, офиси, хотели, административни и промишлени сгради.

Прогресивността на бизнеса се дължи на екипа ни от професионалисти, с богат опит и знания в проектирането, инсталацията, гаранционната и извънгаранционната сервизна поддръжка на стандартни и персонализирани промишлени и домашни решения за отопление, климатизация, вентилация и филтрация.

Доверие, уважение и устойчиви решения

EН ПОУЛ е бизнес основан с изцяло професионална насоченост и ориентиран да предостави качество, което да гарантира изграждането на доверие и уважение в една стабилна връзка между бизнес и клиент. Основната ни цел е да се предложат интелигентни технологии и устойчиви решения, който да представят реални и осъществими облекчения и оптимизации за бизнеси и частни клиенти в дългосрочен план. Ние сме в добра позиция да отговорим на нуждите за енергоефективни, природосъобразни, гъвкави и иновативни технологични решения за цялостния оперативен цикъл в сферата на климатичната, хладилна, отоплителна, вентилационна и филтрационна техника.

Изхождайки от икономическа гледна точка, когато има търсене на даден продукт следователно трябва да се стартира и предлагането му за да може да се задоволи искането на потребителя. Това и направихме ние. Разбрахме Вашето искане, разбрахме, че Вие търсите качество еквивалентно на зададената цена. Ние в ЕН ПОУЛ виждаме, че клиентите в България търсят най-добрата оферта или т.е. най-изгодната цена. Започнахме да търсим баланса и разбрахме, че за нас е удоволствие и удовлетворение да виждаме клиенти, които са останали доволни от нашите услуги и са готови да се върнат отново при нас, като не оставят избора си на случайността. Именно заради това ние се стараем да предложим "най-добро общо решение" за да постигнем видими резултати в полза за Вас! Фирмата дължи своя имидж на огромното разнообразие от предлагани марки климатици и професионалното отношение към монтажа, сервиза и профилактиката им. Всички наши клиенти знаят, че ние държим на високото качество и естетическия вид на нашата работа, като в това число попадат най-вече нашите безнес клиенти, където всичко подлежи на персонализация спрямо изискванията им.

Фирмата дължи своя имидж на внимателно селектираното портфолио от водещи марки климатична техника и професионалното отношение към монтажа, сервиза и профилактиката им. Всички наши клиенти знаят, че ние държим на високото качество и естетическия вид на нашата работа, като в това число попадат най-вече нашите бизнес клиенти, където всичко подлежи на персонализация спрямо изискванията им.

floating element

Oптимизиране
на текущи
инсталации
или изграждане
на нови

Силен акцент се отдава на инженерния поглед върху оптимизиране на текущи инсталации или изграждане на нови, като залагаме на компетентен инженерен анализ за подкрепа на краткосрочните и дългосрочните бизнес решения на клиентите ни. От фокуса не излиза и един от най-важните аспекти, а именно цената. Ние имаме за цел да предложим "най-добро общо решение", което се дефинира като съвкупност от технически най-изгодния вариант и цени съобразени със съпътстващото качество, гарантирайки надеждност и високо ниво на клиентска удовлетвореност. Като допълнение, ние се стараем да наблегнем и върху сътрудничество с клиентите ни и взаимната прозрачност в опита ни на ниво бизнес-клиент и бизнес-бизнес.

Опитът ни и силното присъствие в множество индустриални браншове е съпътстващ към уменията ни да извършим професионална консултация и да се съобразим с различните етапни нужди на различните бизнеси. Това дава и отражение и на ниво крайни клиенти, където можем най-адекватно да предложим съоръжения с гарантирана ефективност и начин на работа, върху който имаме професионално наблюдение и личен опит.

 • 01
  Болници и болнични
  заведения
 • 02
  Фармация и
  фармацевтични обекти
 • 03
  Производствени
  предприятия
 • 04
  Хранително-вкусова
  промишленост
 • 05
  Офиси и търговски
  комплекси
 • 06
  Микроелектроника и
  сървърни зали
 • 07
  Бояджийство - мебели,
  автомобили и др.
 • 08
  Чисти стаи и хигиенни
  помещения
 • 09
  Хотели и центрове
  за отдих

Мисия

Ние предлагаме цялостна гама от професионални и иновативни ОВК решения за да подобрим бизнеса на нашите клиенти, като същевременно развиваме портфолиото си с по-добри, качествени, надеждни и енергоефективни технологии, които са от полза както за клиентите, така и за околната среда.

Визия

Ние ще бъдем най-ценния, надежден и предпочитан бизнес партньор на нашите текущи и бъдещи клиенти за климатична, хладилна, отоплителна, вентилационна и филтрационна техника. Ние ще се утвърдим като най-надеждния, предпочитан и гъвкав доставчик и партньор за висококачествени филтрационни съоръжения и филтри в страната.

Мисията и визията на ЕН ПОУЛ директно рефлектират върху общото продуктово портфолио, относно което може да прочетете повече за всеки един от петте основни сектора на опериране:

 • 01
  Климатизация
 • 02
  Хладилна техника
 • 03
  Отопление
 • 04
  Вентилация
 • 05
  Филтрация

С нашето гъвкаво управление на проекти, услуги, доставки на стоки и материали, ние от ЕН ПОУЛ постоянно търсим нови начини за поддържане на високо качество и ефективност на разходите - често в сътрудничеството ни с клиентите и водещи индустриални партньори. Поддържането на портфолио от качествени и маркови продукти както и висококачествените асоциирани услуги създават силна основа за осигуряване и укрепване на пазарната позиция на компанията.

Вродената култура на иновативност и внимание към всеки детайл, заедно с постоянния акцент върху безопасността и лоялността, многообразието в естеството на работа и високите етични стандарти, привлича квалифицирани и отдадени хора и създават основата за високоефективна организация. Отвореният ни подход и желанието ни да изслушаме, да анализираме и открито да водим диалог с реални цели и възможности, гарантира лесен и плавен подход при правене на бизнес.

Бизнес ценности

ЗАЕДНО ЖИВЕЕМ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

С грижа към околната среда и дълбоко заложена социална отговорност, ние от ЕН ПОУЛ се стараем да допринесем към реализирането на по-комфортно, чисто, безопасно и изпълнено с възможности бъдеще.

С всеки оперативен ден, ние се стараем максимално да намалим нашия въглероден отпечатък върху околната среда. Заради това инвестираме нашите усилия и ресурси в осигуряването на спокойствие и качествени услуги, които да гарантират безотказна и ефективна работа на доставените и изградени от нас съоръжения.

В ЕН ПОУЛ стриктно следим и спазваме законовите разпоредби от РИОСВ (Регионална Инспекция по Околна Среда и Водите), с което се включваме и към групата от българските и чуждестранни бизнеси, които разпознават влиянието което оказваме на природата на България, Европа и света. Ние се стараем да намалим нашето влияние върху околната среда като използваме единствено и само сертифицирани материали и продукти. Стараем се да предлагаме енергоефективни и екологосъобразни технически решения, както и да събираме разделно остатъчни материали и отговорно да ги предоставим за рециклиране. Съхранението и работата с флуорирани парникови газове се извършва стриктно спрямо общоприетите разпоредби. ЕН ПОУЛ е сертифициран и разполага със сертификат за правоспособност за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове.